HTML

Sunny's life

Egy őrült ámokfutás a szerelem és az emberi értékek rejtelmeiben.

Friss topikok

  • Andrew1987: Szia! Majdnem továbbgörgettem ezt a bejegyzést, de utólag örülök, hogy nem tettem. Nagyon jól írsz... (2012.05.28. 18:19) Kávéházi megfigyelések

Címkék

boldogság (5) csaj (1) debrecen (2) érzés (6) felnőtt (3) forradalom (2) gyerek (2) hol (2) hova (1) kapcsolat (5) karácsony (1) pasi (5) sunny (1) szemtelen (1) szépség (1) szingli (1) tekintet (2) tél (2) új (4) Címkefelhő

2012.07.06. 12:13 SuNnY

Perfect for me. Perfect for me?!

Azt mondta tegnap, hogy olyan velem lenni, mint egy önbizalotréning. Mert szépeket mondok. Végülis ez lenne a normális, nem? Soha nem akartam lélekromboló kapcsolatban élni. Két ember azért van együtt, hogy szeressék és támogassák egymást, nem azért, hogy letörjék minden önbizalmát és sárba tiporják egymást. Mondjuk sokan nem fogják ezt fel, és inkább szenvednek, mert azt hiszik, ez normális. NEM AZ.


Egyébként meg ha nem tudod őszintén mondani a párodnak, hogy mennyire csodálatos ember, akkor ott már valami hiba van a gépezetben. Vagy ha rendszeresen csak a hibát keresed benne. Félelmetes belegondolni, hogy sok ember csak kölcsönösen boxzsáknak használja egymást. Vagy éppenséggel mankónak, kutyának, tárgynak nézi a másikat, de semmiképpen sem egyenrangú partnernek.Ilyenkor fel kell tenni a kérdést: Valóban szereted a partnered?!


Persze nem tudhatunk mindent a kapcsolatokról, de gondoljuk már végig... miért lenne ez normális?! Mikor kiszabadul valaki a szülők felügyelete alól, és egy újabb vizslató, ellenőrző testület közepébe kerül Mi értelme van ennek? Soha nem fogja megtudni az ilyen kapcsolatban élő, hogy ki is ő igazából, milyen, csak egy halvány árnyékot láthat önmagából. Soha nem lesz teljes értékű ember, aki egy mérgezett, beteg kapcsolatban él.
Igazából őszintén megmondva, én is hasonlóan voltam ezzel a dologgal. Rendszeresen bíráltam, kerestem és találtam is hibát... Nem is működött. Tapasztalatnak remek volt.


Valóban.Ez a szép az emberben, hogy képes a változásra. Kezdem azt érezni, hogy egyre többet változok jó irányban és megtalálom az egészséges egyensúlyt. Nem akarok a rosszra koncentrálni, az nem érdekel. Az nem teszi boldogabbá az életemet. És mivel az Ő életét is boldogabbá szeretném tenni, ezért benne is a szépet ragadom meg. Mondjuk tényleg csodálom is. Még ha hitetlenkedve olvassa a soraimat, vagy hallgatja végig a mondandómat. :)  

images,,.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sunnyslife.blog.hu/api/trackback/id/tr774632901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása